četrtek, 9. oktober 2008

crappy day

6.35: tea stoji na postaji čist dobre volje. sicer bo mogla plačat 1.80e za bus kr se mateju pa markotu pač ne pa ustat, vseen pa bo z javnim prevozom nardila neki dobrga za okolje. naenkrat ji poči ročka na torbi, ampak si reče: "tega pa ne vidiš vsak dan! :)" in gre naprej.
7.15: se polije s kavo po beli majčki. naj sploh ne omenjam, da se ji je to prvič zgodilo, ker je zmer oblečena v črno in se tam packa seveda ne bi vidla :D ampak je še kr dobre volje, ker te majčke itak nima pretirano rada.
8.00-9.00: ma vožnjo. dvakrat prevozi stop znak in zapelje v bankino, ker pozabi držat volan med šaltanjem v tretjo prestavo. mal slabše volje, ampak si misli, da ni šans da se ji dans še kej butastga zgodi :)
9.50: zve, da ga ne bo vidla med vikendom. ful slabe volje, sam se hitr potolaži, ko ugotovi, da ma še eno čokolado v torbi :)
12.00: spomne se, da ma ob dveh pogovor z dobitnico Nobelove nagrade za mir in da še kr neve, o čem naj bi se menla z njo. takrat končno spozna, da dans pač ni njen dan in da komi čaka jutr, ko bo (po vsej vrjetnosti) spet vse pod kontrolo ;)

2 komentarja:

Matic pravi ...

štorast dan pač... :D

Orsha pravi ...

Hjoooo, boga.
Usak ma svoj slab dan.